Beeld je uit

Training Beeld je uit!

Omdenken! De mensen zónder beperking leren hoe zij hun communicatie kunnen aanpassen. Zodat dit begrijpelijk wordt voor zoveel mogelijk mensen! Bijvoorbeeld door op een eenvoudige manier een boodschap te ondersteunen met beeld. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden!

Training

Beeld je uit

Workshop, 1 dagdeel
Eén beeld zegt meer dan duizend woorden! Deze uitdrukking ken je vast. Waarom praten en schrijven we dan zoveel? Waarom blijven we steeds op dezelfde manier proberen de boodschap over te brengen? Wat als bijvoorbeeld de uitkeringsgerechtigde de gemeente of het UWV niet begrijpt? En hij vult vervolgens een formulier verkeerd in? Het is essentieel dat communicatie leidt tot wederzijds begrip. Naast schrijven en praten is daarom laten zien van beelden een ijzersterk middel om elkaar te begrijpen. In de korte workshop ‘Beeld je uit’ laten we je de kracht van het beeld zien. Lastige concepten, zoals regels, plannen, organisaties, maatregelen of processen kunnen met beelden zoveel duidelijker worden.

Programma
In deze workshop geven we je praktische tips en handige hulpmiddelen om jouw boodschap voor het voetlicht te brengen. Meld je aan met jouw team of organisatie. Wij bieden maatwerk en stemmen de workshop af op jouw communicatievraagstukken. Je kunt er daarna direct mee aan de slag!

In verband met de huidige coronamaatregelen bieden wij onze trainingen ook volledig online aan.

Meer weten over deze workshop?
Neem dan contact met ons op.
E: eenvoudige.stad@humanitas-dmh.nl