De-escaLEREN

De-escaLEREN

“Straks weer gesprek met Henk. Ik zie er tegenop. Zou hij weer boos worden?”

“Straks zie ik Anne weer. Ik ben ’t zat, alweer heeft ze niets gedaan. Dat zal ze weten!”

“Straks weer naar Dwight. Ik hou m’n jas maar aan, want als het weer gaat als toen….”

Training

Heb jij te maken met agressie in je werk? Dat was vast niet je verwachting toen je solliciteerde om echt wat te kunnen betekenen voor mensen die het moeilijk hebben in de maatschappij. Heb je je verwachtingen aangepast? Hoort ’t er blijkbaar bij? Of erger, ben je (soms een beetje) bang? Dat kan en mag toch niet zo zijn! Nee, agressie hoort niet bij je werk. En angst al helemaal niet. En daar kun je zelf wat aan doen.

Programma
Met de tweedaagse training De-escaLEREN leer je de mogelijke vormen van agressie in gesprekssituaties en wat jij daaraan kunt doen om te voorkomen dat jouw gesprekspartner agressief wordt. Of, als het toch optreedt, ervoor te zorgen dat jij altijd grip houdt op de situatie. Jij bent in control. Dan doen we niet alleen door jou veel over het onderwerp te leren, maar ook door praktisch te oefenen.

In verband met de huidige coronamaatregelen bieden wij onze trainingen ook volledig online aan.

Resultaat
Na deze training weet je niet alleen hoe agressie in elkaar zit, maar kun je daadwerkelijk aan de slag. Zodat jij je idealen weer op kunt pakken en echt iets kan betekenen voor mensen die het moeilijk hebben in de maatschappij.