Ambulante begeleiding in Deventer, Apeldoorn en Voorst

Voor wie is ambulante begeleiding in Deventer geschikt?

  • Wil jij leren om zelfstandig te wonen?
  • Heb je een vorm van autisme? 
  • Heb jij ondersteuning nodig bij je studie of je werk? 
  • Heb jij ondersteuning nodig bij het opbouwen van je sociale netwerk? 
  • Wil je werken aan je toekomstperspectief? 
  • Woon je in (de omgeving van) Deventer?

Dan helpen wij jou graag. Als ambulant begeleider in Deventer zijn wij onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme en een verstandelijke beperking. Je kunt ons zien als een autisme coach die je in het dagelijkse leven helpt op meerdere leefgebieden. Zo word je onder andere begeleid bij je studie of je werk, het opbouwen van een sociaal leven en allerlei bezigheden in je vrije tijd. 

Aanmelden voor ambulante begeleiding voor autisme

Heb jij of heeft één van je naasten begeleiding nodig? En woon je in Deventer of omgeving? Meld je dan aan voor ambulante autismebegeleiding via Humanitas DMH. Wij hanteren geen wachtlijst. Dat houdt in dat we direct kunnen starten met de begeleiding zodra er een geldige beschikking is. Voor een geldige beschikking verwijzen we je door naar het sociale wijkteam van de betreffende gemeente/wijk. Vragen? Neem contact op met één van de trajectcoördinatoren onderaan deze pagina. 

Jij staat centraal

Eén van de belangrijkste aspecten binnen onze ambulante begeleiding is dat jij centraal staat: degene die de begeleiding ontvangt. Gedurende de begeleiding ontdekken we samen hoe autisme bij jou werkt. Dit doen we door middel van psycho-educatie. Daarnaast is er een programma dat zich richt op sociale vaardigheden. Dit programma wordt behandeld in een klein groepsverband.

Ons team volgt regelmatige cursussen om onze kennis up-to-date te houden. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het AKO (autisme kennisnetwerk Overijssel).

Cliëntenraad

Jij als ontvanger van ambulante begeleiding van Humanitas DMH wordt vertegenwoordigd door de cliëntenraad. Deze raad is de link tussen de teammanager, de begeleiders en jou als cliënt. Heb je vragen of opmerkingen voor de raad (het maakt niet uit waarover): mail ze dan naar CRHumanitas-ambulant@protonmail.com. Wil je meer informatie over de cliëntenraad of wil je lid worden: lees dan de flyer. Deze is te downloaden via onderstaande link.

Flyer cliëntenraad Deventer