Frank van der Linden neemt afscheid als bestuurder van Humanitas DMH

Frank van der Linden, bestuurder van Humanitas DMH, neemt afscheid als bestuurder van Humanitas DMH. Hij heeft besloten de overstap te maken naar Cello, een collega-aanbieder van gehandicaptenzorg in Den Bosch en omgeving. Hij zal daar per 1 februari 2023 als Voorzitter Raad van Bestuur aan de slag gaan.

Frank van der Linden neemt afscheid als bestuurder van Humanitas DMH

2 november 2023

Frank van der Linden laat weten dat zijn keuze voor deze overstap naar een regionale zorgorganisatie past bij zijn wens om actief te blijven voor de gehandicaptenzorg, maar ook dichter bij de organisatie te kunnen staan en actiever te kunnen zijn in regionale netwerken.

Frank kijkt met dankbaarheid terug op de samenwerking met cliënten en collega’s van Humanitas DMH: ”Ik heb genoten van de inspiratie van cliënten, die dagelijks laten zien dat er heel veel kracht schuilt in kwetsbaarheid én van de collega’s, die vanuit een humanistische drive en veel creativiteit dag in dag uit mensen in kwetsbare situaties begeleiden.”

Wij feliciteren Frank met zijn nieuwe aanstelling als Voorzitter Raad van Bestuur. We zullen met zijn vertrek een bevlogen bestuurder missen die oog heeft voor gelijkwaardig contact, samenwerking en verbinding met onze cliënten, collega’s en de samenleving.

De Raad van Toezicht gebruikt de komende periode om tot besluitvorming te komen over de invulling van de bestuurlijke functie binnen Humanitas DMH en zal daarover in gesprek gaan met leden van het Managementteam, de Ondernemingsraad en de Centrale Cliëntenraad.