Begeleidingsmethodieken bij LVB

Humanitas DMH maakt gebruik van verschillende begeleidingsmethodieken in de begeleiding van cliënten met een verstandelijke beperking of meervoudige beperking. De methodieken die wij inzetten hebben elk hun eigen uitgangspunten en doelen, maar stellen allemaal het belang van de cliënt centraal. Lees meer over de HouVast methode, Agressieregulatietraining op maat, de Triple-C-methode en de LACCS-methode.

Direct contact

Diverse begeleidingsmethodieken bij een verstandelijke beperking

Altijd een passende begeleidingsmethodiek

Ieder mens is anders en iedereen verdient een plek in het hart van onze samenleving. Onze begeleidingsmethodieken voor cliënten met een (licht) verstandelijke beperking gaan uit van de kracht en mogelijkheden van de cliënt, om zo te komen tot de beste resultaten op de lange termijn. Dit doen we in nauw contact met familie, buren en gemeenten, om zo te gaan voor een leefbare samenleving waarin plek is voor iedereen.

Eindelijk woon ik zelfstandig en ik ga ik bijna uit hulp. Ik heb nog maar 1 doel te behalen: de financiën. Dat gaat mij zeker dit jaar nog lukken.

Robert-Jan

Meer informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over de verschillende begeleidingsmethodieken voor cliënten met een verstandelijke beperking bij Humanitas DMH? We staan u graag te woord.

Aanmeldformulier Contact en aanmelden