Actueel

Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om de zorg te verbeteren. Daarom zetten wij in op thema’s als vitaliteit, beter wonen, inzicht in de LVB-leefwereld, innovatie en partnerschap. We werken aan verschillende projecten en initiatieven om dit te realiseren.

Even voorstellen: Nynke Beentjes - Nieuw Lid Raad van Toezicht

"Het voelt fijn om naast mijn huidige baan weer actief te zijn in de GZ bij een veerkrachtige organisatie waarbij de eigen regie van cliënten centraal staat."

Lees hier meer over

Vaccineren tegen corona

Vaccineren tegen het coronavirus is de belangrijkste stap om terug te keren naar het leven zonder coronaregels. Vaccineren doe je voor elkaar. Voor jezelf én voor de ander. De keuze voor vaccinatie blijft een eigen keuze. Vanuit onze humanistische waarden én als zorgorganisatie vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk cliënten, zorgmedewerkers en verwanten zich laten vaccineren. Zo zorgen we samen voor het verkleinen van de gezondheidsrisico's van onze kwetsbare cliënten en het herstel van ons sociale leven.

Lees hier meer over

Coronavirus: ontwikkelingen en maatregelen

De impact van het coronavirus op onze samenleving en de gehandicaptenzorg is groot. Als zorgorganisatie voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking met locaties in bijna heel het land blijven wij er alles aan doen om onze verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid van onze cliënten en medewerkers én voor de continuïteit van onze zorg.

Lees hier meer over

Interview LVB Xperience op het Jaarcongres LVB

Op 15 september organiseerde Logacom het 11e Jaarcongres LVB met aandacht voor LVB. Onze collega's Jochem (trajectcoördinator) en Tobias (organisatie adviseur) werden op deze dag geïnterviewd over de LVB Xperience.

Lees hier meer over