Actueel

Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om de zorg te verbeteren. Daarom zetten wij in op thema’s als vitaliteit, beter wonen, inzicht in de LVB-leefwereld, innovatie en partnerschap. We werken aan verschillende projecten en initiatieven om dit te realiseren.

HUME

Humanitas DMH zet 'de slimme sok' HUME in om de cliënt in korte periode te leren kennen nadat hij 30 jaar thuis heeft gewoond.

Lees hier meer over

Voortgangsbeeld 2022 Humanitas DMH gepubliceerd

Hoe hebben onze cliënten, verwanten en medewerkers het afgelopen jaar onze zorg en ondersteuning ervaren? Wat hebben we het afgelopen jaar gedaan en bereikt? Je leest, hoort en ziet er alles over in ons nieuwe Voortgangsbeeld met als titel 'Welkom!’ dat vandaag is gepubliceerd.

Lees hier meer over

Karin Pullen nieuwe bestuurder Humanitas DMH

Per 1 september 2023 treedt Karin Pullen aan als nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Humanitas DMH. Zij volgt Frank van der Linden op, die 1 februari jl. de overstap maakte naar bestuurder van gehandicaptenzorg organisatie Cello.

Lees hier meer over

40 jaar Humanitas DMH

Dit jaar bestaan wij 40 jaar! En vieren we dat mensen met een (licht) verstandelijke beperking al 40 jaar een plek in het hart van de samenleving vinden bij Humanitas DMH. Net als iedere andere 40-jarige hebben we in die jaren veel geleerd en meegemaakt. En we zijn in veel opzichten gegroeid. In aantallen – bijvoorbeeld van 36 cliënten in 1983 tot 3.000 nu - én in denken. Toch zijn we in de kern altijd hetzelfde gebleven: een gedreven organisatie die de mens centraal stelt. Deze humanistische grondslag is altijd de basis geweest. Of zoals we het nu zeggen: Bram, Aisha, Petra en Yamal voelen zich gelukkig en doen ertoe!

Lees hier meer over