Actueel

Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om de zorg te verbeteren. Daarom zetten wij in op thema’s als vitaliteit, beter wonen, inzicht in de LVB-leefwereld, innovatie en partnerschap. We werken aan verschillende projecten en initiatieven om dit te realiseren.

Ter nagedachtenis aan Monique Walboomers

Lees hier meer over

Innoveren doen we samen sneller

Innovaties in de zorg zijn niet meer weg te denken en eerder noodzaak voor een toekomstbestendige zorg. Er komen genoeg uitdagingen op ons af in de zorgsector dus moeten we aan de slag met verschillende vormen van innovatie. Het vraagt van zorgaanbieders een andere aanpak in hoe we zorginnovaties invoeren. Niet langer alleen binnen de eigen organisatie; als zorgaanbieder is het goed om open te staan voor andere organisaties en te leren van elkaars casussen en successen.

Lees hier meer over

40 jaar Humanitas DMH

Dit jaar bestaan wij 40 jaar! En vieren we dat mensen met een (licht) verstandelijke beperking al 40 jaar een plek in het hart van de samenleving vinden bij Humanitas DMH. Net als iedere andere 40-jarige hebben we in die jaren veel geleerd en meegemaakt. En we zijn in veel opzichten gegroeid. In aantallen – bijvoorbeeld van 36 cliënten in 1983 tot 3.000 nu - én in denken. Toch zijn we in de kern altijd hetzelfde gebleven: een gedreven organisatie die de mens centraal stelt. Deze humanistische grondslag is altijd de basis geweest. Of zoals we het nu zeggen: Bram, Aisha, Petra en Yamal voelen zich gelukkig en doen ertoe!

Lees hier meer over

15 jaar Diagnostiek Team

Dit jaar bestaat het Diagnostiek Team van Humanitas DMH 15 jaar en dat werd op 3 oktober uitbundig gevierd op ons centraal bureau in Nieuwegein. Onder het genot van een hapje en drankje stonden we samen met collega’s en netwerkpartners stil bij de afgelopen 15 jaar waarin ons Diagnostiek Team is uitgegroeid tot een hecht en gedreven team van professionals en reikten we de mooie brochure ’15 jaar Diagnostiek Team’ uit.

Lees hier meer over