Zuid Vooruit: samenwerkingsverband tussen Humanitas DMH, Philadelpia en Lentis|Dignis

Trajectbegeleiding bij LVB en multiproblematiek met Zuid Vooruit in Groningen stad Zuid Vooruit is het samenwerkingsverband van Humanitas DMH, Philadelphia en Lentis|Dignis. We vinden het belangrijk om mensen in de stad Groningen Zuid met elkaar in verbinding te brengen. Onder meer door ontmoetingsplekken in de wijk te regelen waar u mee kunt doen aan activiteiten die uw dagelijks leven gemakkelijker of mooier kunnen maken.

Zuid Vooruit: samenwerkingsverband tussen Humanitas DMH, Philadelpia en Lentis|Dignis

Het gaat om de stadswijken Weijert, Corpus den Hoorn en de Rivierenbuurt. Wij zorgen dat zorg en ondersteuning dichtbij de inwoners te vinden is. En bieden we begeleiding aan mensen die aan het werk willen of vrijwilligerswerk willen doen.

Het mooie is dat we het in de wijken van Zuid samen doen. Met de inwoners, met de WIJteams, verenigingen, scholen en andere instanties. Samen staan we sterker en bieden we dichtbij in de wijk ondersteuning aan de inwoners.

Officiële opening

Zuid Vooruit zijn we feestelijk gestart met een foto-expositie ‘Oud Groningen in 3D’ in het Noordelijk Scheepvaartmuseum, speciaal voor inwoners uit de wijken in Zuid. Een mooie samenwerking! Met een speciale 3D-bril op stonden bezoekers oog in oog met de Stadjers van 100 jaar geleden.

Meer informatie