Er is veel ruimte om je te ontwikkelen, en we zijn een sportieve organisatie

Als coördinator Facilitair & Arbo ben ik een spin in het web binnen onze landelijke zorginstelling. Onze 80 locaties hebben een grote vrijheid als het gaat om facilitaire zaken maar toch worden door mij, centraal, de risico’s op het gebied van facilitair en arbo beheerd. Een dag is dan ook nooit hetzelfde. Hoe zo’n dag er dan uit kan zien?

In de ochtend start ik met een afspraak met een leverancier om te monitoren wat de status is van het onderhoud van alle brandmeldinstallaties. Ik bespreek de risico’s van een zorgwoning en maak afspraken over de benodigde aanpassingen. Vervolgens ga ik om tafel met collega’s van de ondersteunende diensten. Samen brengen we in kaart hoe het proces van een contractbeheersysteem eruit zou moeten zien. En wel op zo’n manier dat de gehele organisatie profijt heeft van dit nieuwe digitale proces. Dan eet ik een broodje in ons grand café waar cliënten iedere dag hun best doen om iets lekkers en gezonds te maken.

Tussendoor verwerk ik mijn mail en in de middag staat er een overleg met de OR om ze bij te praten over veilig en gezond werken. Dan belt er een teammanager die graag advies wilt over een nieuw te plaatsen keuken. Ik geef aan waar hij op moet letten bij het beoordelen van een offerte. De dag sluit ik af met mijn collega coördinator huisvesting. Samen rijden we nog even naar een locatie die gerenoveerd wordt om te zien hoever de aannemer is en waar er nog bijgestuurd moet worden.

Ik krijg veel vrijheid binnen mijn functie en fouten maken mag

Na zo’n dag …….. heb ik een voldaan gevoel. Als vraagbaak en adviseur sta ik klaar voor alle medewerkers binnen de organisatie. Van huishoudelijk medewerkers tot onze bestuurder. Dit binnen een organisatie die continu in ontwikkeling is, een open cultuur heeft en laagdrempelig is. Waar ik veel vrijheid binnen mijn functie krijg en fouten mag maken. Daarnaast is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en niet onbelangrijk zijn we een sportieve organisatie!

Bekijk onze vacatures