Het gaat goed met mij

Het werk in de wasserette is heel leuk, omdat ik graag met mijn collega en vriend Nick kijk hoe de wasmachines werken. Dan gaan we voor de machines zitten en kijken hoe het sop bij het water komt. Natuurlijk moet er ook gewerkt worden. We sorteren de was, het zijn vooral handdoeken en beddengoed. En ook kleding trouwens.

Thuis doe ik ook de was, altijd op woensdag. Ik woon vlakbij Aksent in een groep. We eten altijd samen en ’s morgens lopen we gezellig met z’n allen naar het werk.

Met iedereen kan ik goed opschieten. Het gaat goed met mij! Sporten doe ik thuis op de Wii en ik kijk graag naar Goede Tijden, Slechte Tijden. Ludo is mijn favoriet. In het weekend ga ik met de taxi naar mijn ouders. Daar kijken we tv en we kletsen veel. Mijn hond heet Dolly, het is een Jack Russel. Ik had nog een hond, die heette Jill. Maar die is dood, ik mis haar nog heel erg.”

Vincent woont in Barendrecht en werkt bij Aksent. Hij houdt zich graag bezig met de was en werkt vijf dagen per week in de wasserette.

Meer verhalen