Cadeauwinkel Uniek

Ik vind het fijn om klanten te helpen op het terras van de winkel en in de winkel zelf.

Wisal

Afwisselend werk en klantcontact

Wij ondersteunen onze cliënten bij het helpen van klanten, het verkopen van artikelen en het beleefd en klantvriendelijk werken. Het is belangrijk dat cliënten beschikken over extra vaardigheden zoals het om kunnen gaan met onvoorziene gebeurtenissen, prikkels en klanten die de winkel en het terrasje bezoeken. Ook kunnen cliënten af en toe zelfstandig werken omdat de begeleiding op verschillende plekken moet zijn.

Voordat een cliënt in de winkel gaat werken, geven we een intensieve training waarin de cliënt leert om klanten te bedienen. Daarnaast leert de cliënt de kassa te bedienen en cadeaus in te pakken. Wij bieden een duidelijke dagstructuur. De ochtend start met het bespreken en verdelen van de taken. De cliënten geven zelf aan wat zij die dag willen doen. Naast alle werkzaamheden rondom de verkoop in de winkel, verrichten cliënten ook dagelijkse werkzaamheden zoals koffie en thee zetten en het schoonmaken van de ruimtes.

Atelier en buitenterras

De winkel beschikt over een atelier waar dagelijks maximaal tien cliënten onder begeleiding trendy producten maken die we in de winkel verkopen, zoals: kaarsen, wijnzakken, sieraden, seizoenskransen, geboortekransen, luiertaarten en vlaggenlijnen. Daarnaast hebben we bij mooi weer een terras op het Middeldijkerplein waar onze cliënten terrasbezoekers voorzien van een hapje en een drankje.

Volg de Facebookpagina van cadeauwinkel Uniek voor actuele informatie en activiteiten.

Facebookpagina Uniek

Contact

We vertellen u graag meer over onze vormen van dagbesteding en dienstverlening. Neem direct contact op met een cliëntcoach van Werk en Dagbesteding via het Centraal Clientservice Bureau.

Aanmeldformulier Contactgegevens Centraal Cliëntservice Bureau