Recreatieboerderij De Kleine Duiker

Ik vind het erg leuk op De Kleine Duiker. Ik heb de ruimte om te wandelen op het terrein en zorg dat iedereen koffie krijgt in de pauzes. Ik geniet van de dieren en maak graag een praatje met de bezoekers.

Dolf

Levendige sfeer

Humanitas DMH heeft een samenwerkingsverband met stichting De Kleine Duiker. De boerderij is voor het publiek toegankelijk. Samen met de vele vrijwilligers die zich voor de boerderij inzetten, zorgt De Kleine Duiker voor een levendige sfeer vol bedrijvigheid. Met jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het schaapscheerdersfeest, de kofferbakverkoop en het “Kiwanis” kinderfeest.

De groepen

Onze cliënten gedijen bij arbeidsmatig werk in een beschermde, natuurlijke omgeving. De mate van nabijheid van onze begeleiders verschilt per groep. Er werken cliënten in de directe nabijheid van onze begeleiders en er zijn cliënten die een bepaalde mate van zelfstandigheid aankunnen. Er zijn drie groepen: kantine, groot- en kleinvee. De groepen houden zich bezig met aan de groep gerelateerde werkzaamheden. Iedere cliënt krijgt een taak die is afgestemd op zijn of haar niveau, mogelijkheden en interesse. Gesteund door enthousiaste begeleiders hebben de cliënten iedere dag weer andere taken en leren zij steeds nieuwe vaardigheden. Er wordt gebruik gemaakt van een dagstructuur. Ook krijgen alle cliënten een eigen dagprogramma.

Contact

We vertellen u graag meer over onze vormen van dagbesteding en dienstverlening. Neem direct contact op met een cliëntcoach van Werk en Dagbesteding via het Centraal Clientservice Bureau.

Aanmeldformulier Contactgegevens Centraal Cliëntservice Bureau