'Als ik doe wat ik goed kan, blijft het leuk'

JobRun - begeleiding naar werk voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Wij vinden dat er in onze samenleving plaats is voor iedereen. Ook op het gebied van werk. Daarom helpen wij mensen met een licht verstandelijke beperking aan het werk. Werk is een belangrijke voorwaarde om mee te doen in de maatschappij.

Humanitas DMH is een gecertificeerd aanbieder van de begeleiding van mensen met een beperking op weg naar regulier werk. Het begeleidingstraject van Humanitas DMH op het gebied van werk noemen we JobRun. JobRun is de verbindende schakel tussen de werkgever en de cliënt.

Contact
Samen met JobRun mensen begeleiden naar een reguliere baan

In het Grand Café van Humanitas DMH leer ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt eenvoudige en pure gerechten te bereiden. Het is voor mij verrijkend om mijn kennis over te dragen en het zelfvertrouwen van de medewerkers te zien groeien. Ieder mens heeft kwaliteiten, ik geef mensen graag de kans om zich te ontplooien en ze verder te helpen in hun loopbaan.

In samenwerking met JobRun en de gemeente Nieuwegein begeleid ik medewerkers in een opleidingstraject zodat ze na één jaar klaar zijn om door te groeien naar een reguliere baan. Met dit opleidingstraject bieden we de medewerkers een startkwalificatie opleiding voor horeca-assistent niveau 1 bij het Facility, Horeca en Travel College van ROC Midden Nederland.

Frank van der Zande
Chef-kok Umoja Food - www.umojafood.nl

Contact

Wilt u meer informatie over Jobrun of contact met een van onze jobcoaches bij u in de buurt? Neem dan contact op met ons Centraal Cliëntservicebureau.

Aanmeldformulier