Leren bij Humanitas DMH

Opleidingen voor medewerkers

Waar in de dienstverlening de hulpvraag van de cliƫnt het vertrekpunt is van de dienstverlening, is de wens van de medewerker het vertrekpunt voor het eigen leerproces binnen zijn of haar functie. Medewerkers stellen hun persoonlijke leertraject samen wat bestaat uit individuele ontwikkelwensen. Daarnaast heeft Humanitas DMH op basis van wet- en regelgeving en de speerpunten van de organisatie verplichte modules gedefinieerd. Naast individuele scholing investeert Humanitas DMH ook in teamontwikkeling. Op dit moment staat de ontwikkeling van zelforganiserende teams centraal.

Stage (BOL)

Studenten die een beroepsopleiding zoals Maatschappelijke zorg, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening volgen, kunnen wij een erkende stageplek bieden.

Als stagiaire word je binnen het team begeleid door een speciaal opgeleide werkbegeleider. Ook is het mogelijk je proeve van bekwaamheid bij ons af te leggen. Er zijn binnen de organisatie assessoren die je proeve van bekwaamheid kunnen beoordelen.

Heb je affiniteit met onze doelgroep, wil je begeleider worden van mensen met een hulpvraag en ben je bereid om jezelf daar helemaal voor in te zetten?

Stuur dan je stage sollicitatiebrief met je motivatie en je CV naar het team waar je voorkeur naar uit gaat.

Leerarbeidsplaats (BBL)

Leerlingen die een beroepsopleiding zoals Maatschappelijke zorg, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening via de BBL of duale route volgen, kunnen bij onze vacatures zien of er leerarbeidsplaatsen beschikbaar zijn.

Als leerling word je binnen een team begeleid door een speciaal opgeleide werkbegeleider. Het is mogelijk je proeve van bekwaamheid bij ons af te leggen. Er zijn binnen de organisatie assessoren die je proeve kunnen beoordelen.

Leerlingen komen in dienst voor maximaal de duur van hun opleiding en krijgen een leerling salaris volgens de cao.

Heb je affiniteit met onze doelgroep, wil je begeleider worden van mensen met een hulpvraag en ben je bereid om daar voor jezelf helemaal in te zetten?

Reageer dan op een openstaande leerlingvacature>>

Staan er geen leerlingvacatures online, dan kun je ook direct contact opnemen met een locatie bij jou in de buurt. Wellicht hebben zij nu of in de nabije toekomst ruimte voor een leerling. Kijk hier voor een locatie bij jou in de buurt>>